Samarbejde på tværs

Et stærkt kompetencefællessskab

Forca er et stærkt fagligt fællesskab af professionelle og passionerede mennesker, der kan lide at arbejde agilt og vil være med til at gøre en markant forskel for vores kunder og deres pensionsmedlemmer. Vi har specialister i alle relevante nicher af pensionsbranchen, fuld fokus på værdiskabelse og mere end 15 års erfaring med optimering.

De fleste medarbejdere i Forca arbejder i en eller anden form for et agilt team. Vi tror på, at den største værdi og de mest unikke løsninger skabes i tværgående samarbejde, samtidig med at dette styrker den enkeltes kompetencer.

Samarbejde på tværs af faggrupper

Vores agile tilgang og scrum-principper er en af de måder, hvor vi skiller os ud fra andre arbejdspladser. Selvom du måske ikke skal arbejde i et agilt team, vil du alligevel komme til at arbejde med agile værktøjer og processer.

Det vigtigste du skal vide om Forcas agile tilgang er, at vi hele tiden stræber efter at skabe værdi for vores kunder. Vores løsninger skal altid udvikle og understøtte kundens forretning.


Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere forca.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdaterer programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browser i stedet for:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 39 45 73 00, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.