Ledelse i Forca

Vores ledelsesfilosofi er enkel – vi vil skabe de bedst mulige rammer for, at medarbejderne får let ved at gøre det rigtige.

Ledelsesudvikling er en af vores strategiske prioriteter i Forca. I den forbindelse har vi i 2022 designet et ledelsesudviklingsforløb for at styrke fagligheden omkring god ledelse i Forca.

Målet er, at alle ledere får fokus på deres udvikling som ledere og udvikler sig til næste niveau til gavn for dem selv og alle Forcas medarbejdere.

Vi har designet dette ledelsesudviklingsforløb for alle ledere i Forca med det formål at italesætte og styrke fagligheden omkring god ledelse i Forca – på tværs af områder.

Det betyder, at vi vil skabe en fælles forståelse i ledergruppen for Forcas vision og det ejerskab, vi tager som ledere omkring vores egne bidrag til at opfylde visionen – og hvad det kræver af fokus og koordinering på tværs.

Søger du en lederstilling i Forca, vil du blive omfattet af dette igangværende forløb. 

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere forca.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdaterer programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browser i stedet for:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 39 45 73 00, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.