Goder og vilkår

Løn og pension

Forca tilbyder en attraktiv løn, der aftales individuelt ud fra jobbets krav og dine kvalifikationer, en arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 18,5 pct. samt et særligt ferietillæg på 5%.

Arbejdstid

Vi har travlt i Forca, men vi har også en fleksibel arbejdstid, hvor du i stor udstrækning selv er med til at tilrettelægge din hverdag. Efter arbejdsmæssigt behov har du også mulighed for at få etableret en hjemmeopkobling mv., så du kan arbejde hjemme ind i mellem, hvis det også passer med dine ønsker for at få job og privatliv til at gå op i en højere enhed.

Ferie

Vi har seks uger og tre dages ferie samt fri Grundlovsdag, Juleaftensdag, Nytårsdag samt fredag efter Kr. Himmelfart.

Kantine og take-away

Vores kantine tilbyder både morgenmad og en sund og varieret frokost. Om sommeren griller vi i gården, når vejret tillader det. Du har også mulighed for at købe mad med hjem fra arbejde til aftensmad, ligesom kantinen tilbyder forskellige delikatessevarer.

Sundhed og velvære

Alle medarbejdere er omfattet af en sundhedsforsikring, en forsikring mod kritisk sygdom og en heltidsulykkesforsikring. Vi tilbyder også en årlig influenzavaccination. Når du bliver ansat, og løbende efter behov, har du mulighed for at få en fysioterapeut til at gennemgå, at din fysiske arbejdsplads er rigtigt indstillet. 

Sociale arrangementer

Vi benytter gerne muligheden for at samles til diverse fester, ligesom Forcas kunstforening, idrætsforening og vinklub afholder en lang række af arrangementer.

 

 

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere forca.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdaterer programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browser i stedet for:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 39 45 73 00, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.